Onze collega Charlotte van der Weele-Venneman stelt zich voor

Voorstellen

Onze collega Charlotte van der Weele-Venneman is al jaren een vast gezicht binnen ons bedrijf. Samen met Elbert vormt Charlotte onze directie. Ze is Register Arbeidsdeskundige en Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Charlotte gelooft in de toegevoegde waarde van ‘leuk’ werk voor iedereen! Graag wil zij zich via deze weg aan jullie voorstellen.

Charlotte vertelt

“Hoi, ik ben Charlotte! Bij VDHC Werkadvies kan je mij tegenkomen als Arbeidsdeskundige of 2e spoorbegeleider. Daarnaast houd ik mij graag bezig met duurzame inzetbaarheid.

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Daar woon ik samen met mijn man en twee zonen van 6 en 8 jaar. Vroeger heb ik gehandbald, wat een fantastische sport vind ik dat! Nu nog steeds trouwens, maar ik speel het zelf niet meer. Momenteel ben ik veel bij de voetbal te vinden, mijn beide zonen voetballen en ik sta ze regelmatig aan te moedigen. Daarnaast draag ik graag mijn steentje bij voor de club. Mijn ouders waren hierin mijn voorbeeld, zij waren ook altijd betrokken bij de handbalvereniging.

Zelf ben ik ook graag actief. Dat doe ik door te gaan hardlopen, racefietsen en als gezin maken we ook wel eens een rondje op de mountainbike. Ik ben graag in de natuur!”

Mijn visie op werk

“Tijdens mijn opleiding Marketing & Communicatie heb ik stage gelopen bij Parc Spelderholt. Hier is het zaadje geplant om mij in te zetten voor mensen met een beperking op de arbeidsmarkt. Voor iedereen bestaan er mogelijkheden op de arbeidsmarkt, daar is alleen soms extra begeleiding bij nodig.

Ik geloof in de toegevoegde waarde van ‘leuk’ werk voor iedereen! Leuk betekent voor mij dat het werk past bij wie je bent, dat je het werk op een gezonde manier kan uitoefenen en er veel plezier aan beleeft. Alle drie zijn voor mij zeker van toepassing op mijn eigen werk als Arbeidsdeskundige. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen.

Ik werk nauw samen met mensen die door ziekte of een beperking niet meer in staat zijn hun oude werk te verrichten. Door zorgvuldig te luisteren en te observeren, ontdek ik hun mogelijkheden en beperkingen. Ik bedenk maatwerkoplossingen waarbij ze hun potentieel zoveel mogelijk kunnen benutten. Dit kan variëren van het aanpassen van werkplekken en processen tot het adviseren over scholing en re-integratietrajecten. Het pad van een Arbeidsdeskundige is niet altijd gemakkelijk, maar de voldoening die ik haal uit het maken van een verschil in de levens van anderen, maakt het zeker de moeite waard.”

Onze missie

“Binnen VDHC Werkadvies werk ik in een team van gedreven professionals, die allemaal dezelfde missie delen: iedereen de kans geven om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Als Arbeidsdeskundige draag ik bij aan een inclusievere en meer rechtvaardige samenleving. Elke succesvolle re-integratie en elke aanpassing die een werknemer weer in staat stelt om te werken, is een stap richting een wereld waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te benutten.”

Bereikbaarheid zomervakantie 2024

Ook voor onze medewerkers is de vakantieperiode aangebroken. Wij zorgen ervoor dat wij gewoon bereikbaar blijven in de vakantieperiode voor al jullie vragen. Wij hopen op jullie begrip..